Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Află în continuare:
Fie că lucrezi acasă în fiecare zi sau îți iei în mod regulat de lucru acasă de la birou, spațiul de muncit din locuință poate deveni cu ușurință una dintre camerele din casă în care petreci cel mai mult timp. Din această cauză, este foarte important ca designul camerei să fie armonios și activat, să ai acele elemente de birotica absolut necesare.
Ideea pe care ar trebui să te focusezi este aceea că, indiferent de ceea ce simți despre munca pe care trebuie să o faci în timp ce ești acolo, designul spațiului te ajută să-ți ridici moralul și să te propulseze spre succes.
Există mai multe moduri de a crea un spațiu care să îți inspire creativitatea și pofta de muncă. A apela din plin la creativitate este un început bun. Ai nevoie de un spațiu liniștit pentru a-ți aduna gândurile și a te concentra. Spațiul office de acasă te poate ajuta în acest sens. Calmant, paleta de culori neutre și mobilierul minimalist îți vor îmbunătăți starea de spirit și îți vor da vibe-ul de lucru de care ai nevoie.
Nu uita: indiferent de stilul de lucru, va exista mereu o cameră sau un colț de încăpere care să te ajute să fii mai productiv, mai eficient în ceea ce faci. Și pentru a te asigura că îl obții, iată câteva idei inspiraționale ce te pot ajuta în decorarea biroului de acasă.
Biroul de acasă nu este de obicei cea mai mare odaie din casă. Dacă un singur perete este tot ceea ce îți trebuie pentru birou, iată un mic secret: oferă-ți un spațiu de birou care să se întinde pe întregul perete. În acest fel, nu te vei simți niciodată limitat doar la zona din jurul scaunului.
Așa o să ai destul loc pentru laptop, tastatură externă, imprimantă, cameră web, etajeră, capsatoare, perforatoare, dosare, registre, topuri de hârtie etc.
Dacă nu ai suficient spațiu liber pentru a oferi biroului de acasă o cameră întreagă sau măcar un perete, trebuie să găsești modalități de a-l încorpora în decorul altei camere. O modalitate de a face acest lucru, oferind în același timp spațiului de birou propria personalitate, de exemplu prin definirea unei zone vopsită diferit.
Acest lucru ajută să fie separat biroul de spațiul de locuit propriu-zis, păstrând în același timp elementele de design care să se integreze armonios, chiar să înfrumusețeze încăperea respectivă.
Căutarea unui spațiu de stocare mai mare acasă nu se limitează niciodată la birou. Dar acesta este unul dintre locurile în care această problemă este cea mai acută. Vestea bună este că în magazinele online se găsesc rafturi elegante, moderne, bune de a-ți stimula creativitatea. Așa îți poți face un mobilier atractiv unde să îți depozitezi toate obiectele de birotică, dosarele de care ai nevoie.
Poți chiar să amesteci inteligent stilurile de design, să faci ca să contrasteze rafturile moderne cu masa și un fotoliu vintage de la mijlocul secolului trecut. Nu uita că împletirea de materiale și epoci ajută la adăugarea de farmec unui birou mic amenajat acasă.
Nu subestima niciodată puterea tiparelor. Modelele potrivite, bine aplicate, pot aduce viață în aproape orice spațiu, indiferent de formă sau dimensiune. Dacă biroul de acasă este mic, dar nu vrei ca să simți că acasă are propriul său standard special
Spre exemplu, un perete cu un tapet în dungi diagonale alb-negru este tot ceea ce trebuie pentru a conduce această mică zonă de lucru acasă la nivelul următor. El ajută la menținerea interesului, dând context peretelui.
Birourile de acasă împart adesea același spațiu, așa că de ce să nu faci loc pentru toată lumea? Îți trebuie un singur perete în acest spațiu, care are loc pentru două sau chiar trei stații de lucru complete. Culorile calde ale scaunelor ies în evidență din restul biroului, pentru a aduce ceva energie acestui spațiu de lucru, a-l însenina.
Un spațiu care duce conceptul de spațiu de birou comun cu un alt pas înainte poate să fie o zonă de lucru creată cu un simț uimitor al simetriei. Niște scaune identice, cu picioarele lor vopsite în auriu, sunt un punct de plecare surprinzător pentru două stații de lucru. Încorporând spațiu de stocare, iluminarea potrivită, cărțile, dosarele chiar într-o consolă încastrată, această zonă de birou cu un perete este o dovadă a eficienței unui design modern.
Unul dintre cele mai frumoase lucruri legate de amenajarea unui birou la domiciliu este că poate fi de fapt fix ceea ce vrei. Și dacă iubești arta, atunci nu strică să-ți transformi biroul în propria galerie de artă personală! Nu mai ai un șef care să-ți impună punctul de vedere în decorare. Acest spațiu este un mod excelent de utilizare a pereților pentru a transforma un birou de acasă într-un spațiu care să inspire creativitate și să energizeze mintea. Poate fi, de asemenea, o soluție excelentă dacă ai mai multe opere de artă pe care nu le-ai putea dispune după plac în celelalte camere.
Culoarea este una dintre cele mai directe modalități de a-ți influența biroul de acasă. Cheia este să găsești echilibrul corect între culorile pe care le iubești pentru a crea spațiul vibrant de care ai nevoie. Este posibil ca biroul tău să nu fie umplut cu aceleași culori ca și camerele de zi sau de familie, dar poate beneficia în continuare de un singur accent de culoare care va transforma după voia ta o zonă întreagă din casă.
O altă modalitate de aduce culoare la biroul de acasă este distribuirea acesteia. În loc să te bazezi pe o singură zonă sau să folosești în decorare o singură nuanță, încearcă să aduci culoarea din toate unghiurile prin zeci de picături (stropi) mici pentru a crea un impact vizual mare. Acest spațiu primește astfel echilibrul corect, culorile răspândindu-se prin cameră pentru un spațiu de lucru primitor.